,

Agenda

In het kader van het hervormingsproject van de scholengemeenschap VIIO Tongeren-Borgloon, werd er op twee locaties een nieuwbouw voorzien langs de Beukenbergweg. Op deze locaties werd voorafgaand een archeologisch onderzoek uitgevoerd. Ruim 90 000 vondstfragmenten werden opgetekend. Donderdag 1 maart kan je meer informatie over de vondsten krijgen tijdens ‘Aan de rand van de Romeinse stad Atuatuca Tungrorum door Paul Denis’ in het Gallo-Romeins Museum. De inkom is gratis en alles start om 20u. (TDST)

Misdaadauteur Toni Coppers, schrijver van de boeken rond commissaris Liese Meerhout, komt komende donderdag 1 maart een lezing geven in de openbare bibliotheek van Tongeren. Deze lezing is gratis en start om 20u. Je moet je wel op voorhand inschrijven aan de balie van de bibliotheek of op het nummer 012/800.060. (TDST)

Op zaterdag 3 en zondag 4 maart kan je naar het Galaconcert ‘Ons Verlangen’. Voor de 20ste keer zal het unieke samenspel van doedelzakken, harmonieorkest en drumband weerklinken in ‘de Velinx’ te Tongeren. Kaarten kosten 14 euro en meer info kan je vinden op de website www.harmonie-onsverlangen.be (TDST)
En we kijken al even vooruit:

Op vrijdag 16 maart is er Koninksem Quizt. De KVLV Koninksem organiseert een Quiz voor hun leden en familieleden in de parochiezaal van Koninksem. Er wordt gespeeld in 8 rondes met ploegen van 4 personen. De deelnameprijs per ploeg is 10 euro en je moet je ploeg op voorhand inschrijven via 012 26 30 89 of via bernadette.proesmans@hotmail.com. Meer info kan je vinden op www.kvlv-koninksem.tk (TDST)

Heb jij een item voor onze agenda? Stuur het dan naar info@tongerenfm.be

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *