,

Agenda voor zaterdag

Morgen organiseert de stad Tongeren een Fashion Parade in de handelsstraten. De winkels zijn open van 13.00 uur tot 17.00 uur. De Fashion Parade start en eindigt op de Grote Markt. Presentatie van het evenement is in handen van Virginie Claes. Tussentijds passeert de Fashion Parade in de handelsstraten en dit in het gezelschap van een DJ en een percussiegezelschap. Ook de handelaars leggen hun klanten in de watten met een glaasje cava, allerhande attenties en kortingen.

Maandag 5 maart en 12 maart kan je naar de workshop “bloemstuk met chocolade”. Deze workshop gaat door bij Ilspirati – bloemen Vanclee op de Bilzersteenweg 555 van 19:00 tot 21:30. Meer info kan je vinden op www.ilspirati.be.

Op dinsdag is er een de lezing ‘een keuzekompas voor keuzevrijheid’ door Marc Bähner in café Au Phare op de Grote Markt. Het Keuzekompas helpt mensen om die dingen, die er voor hen écht toe doen, op een rijtje te zetten wanneer belangrijke levenskeuzes zich aandienen. De lezing start om 20u en is een organisatie van het Willemsfonds. De inkom bedraagt 5 euro. Meer info kan je vinden op www.willemsfonds.be

20% van de bevolking is hoogsensitief en extra gevoelig voor prikkels, geluiden en sferen. Tijdens de lezing hoogsensitiviteit in de Kimpel in Bilzen word je duidelijk wat hoogsensitiviteit is. De lezing start om 19u en kost 12 euro.

Filmliefhebbers kunnen dinsdagavond terecht in de Velinx in Tongeren voor Zebracinema. Deze week brengen ze de film ‘In the Fade’. In één seconde verandert het leven van de Duitse Katja voor altijd: in hun thuisstad Hamburg ontploft een bom die haar man en zoontje doodt. Het duurt niet lang voor de politie twee verdachten arresteert als daders. Het blijkt een jong stel te zijn met een neonazi achtergrond. Maar om de daders er niet te makkelijk vanaf te laten komen, en omwille van haar overleden gezin, neemt Katja het heft in eigen handen. De film start 20:30.

In schouwburg Casino start volgende zaterdag het blijspel ‘Gevangene ontsnapt’. In totaal zijn er vier voorstellingen gepland die doorgaan op zaterdag 3 maart 2018 om 20h00, zondag 4 maart 2018 om 15h00, vrijdag 9 maart 2018 om 20h00 en zaterdag 10 maart 2018 om 20h00. Tickets zijn te koop bij Boekhandel PRESS SHOP Sint-Truiderstraat 14 in Tongeren. De prijs van de tickets bedraagt 8 euro.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *