,

Champagne Meetsfruit

Na een succesvolle editie van 2016 zal in 2017 de 3de editie van het “champagne meets fruit” festival plaatsvinden in het CC Panishof te Bommershoven-Borgloon en dit in samenwerking met de stad Borgloon.

Opnieuw zakken 15 champagneproducenten af naar de fruitstreek in hartje Haspengouw om iedereen te laten proeven van hun heerlijke champagnes (gaande van een gewone brut tot hoogstaande cuvées en millésime) en dit tegen zeer democratische prijzen.

Tevens zullen er ook andere standen aanwezig zijn zoals PIPO met hun vers fruit en sapjes, Ginscription met 4 Havn gins en clover gin, Valenza chocolatier met zelf en ter plaatse gemaakte pralines, Ape-ritief met Italiaanse antipasti, lokale bieren van Wilderen.

2 foodtrucks, Le Bon Vinvant en Tapas Croquettas zullen de catering verzorgen, zodat je deze beurs niet moet verlaten voor een klein of groot hongertje.

Onze champagnebeurs zal doorgaan op vrijdag 21 april van 17 uur tot 23 uur, op zaterdag 22 april van 11 uur tot 23 uur en zondag 23 april van 11 uur tot 19 uur.

Zaterdag 22 april is er in de kleine zaal van het panishof tevens een champagnecapsuleruilbeurs en dit van 10 tot 14u.

Inkom is gratis.

Meer info kan u terugvinden op onze website www.champagnemeetsfruit.be en eveneens op onze Facebookpagina.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *