Drie personen gearresteerd na een diefstal met geweld

Op 20/02/2018 deed er zich een diefstal met geweld voor op een bediende van de Voorzorg in Borgloon. Diezelfde dag nog werden een 25-jarige man uit Borgloon en een 20-jarige inwoner uit Wellen gearresteerd. Beide mannen werden voorgeleid bij de onderzoeksrechter te Tongeren, die de twee personen liet opsluiten in de gevangenis van Hasselt.

Uit navolgend onderzoek bleek dat er ook een 22-jarige inwoner uit Riemst betrokken was. Deze werd gearresteerd op 23/02/2018 en eveneens voorgeleid bij de onderzoeksrechter te Tongeren. Ook deze verdachte werd aangehouden en opgesloten in de gevangenis van Lantin.

Het onderzoek wordt verder gezet door de lokale recherche van de politiezone kanton Borgloon.

Meer informatie:

HERCKENS Eric

HINP – diensthoofd lokale recherche

PZ kanton Borgloon

011 49 44 00

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *